Aan de slag.

Overige vragen en antwoorden

Heb je een vraag over de mogelijkheden, onze webwinkels, het Wholesale management systeem of heb je een compleet andere prangende vraag? Stel je ‘m!

Aan de slag met het Wholesale management

Het Wholesale management van Recreatie.be is een compleet kampeer en outdoor e-commerceplatform waarmee je een gratis webwinkel kunt starten, uitbreiden en beheren. Wij voorzien je webwinkel met honderden kampeer en outdoor artikelen.

Ja, dat adviseren we je wel. Ook is het mogelijk om via ons een gratis domeinnaam te registreren. Als je al een domeinnaam in je bezit hebt, kun je deze eenvoudig koppelen aan het Wholesale Management systeem. We verzoeken je enkel de DNS te wijzigen en het IP-adres bij je domeinnaam-provider. 

Kom je er niet uit?  Neem contact op met de support-afdeling, over het koppelen van een bestaand domein aan een kampeer-winkel.

ALTIJD GRATIS:

Het Wholesale management reseller programma is altijd gratis.

Momenteel zijn we enkel acties in de volgende landen; Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

Je hoeft geen dure webdesigner in te huren, je kunt via het Wholesale Management eenvoudig selecteren welke thema je graag wilt gebruiken. ‘kant-en-klare thema’s.’ Bij elke thema is het mogelijk om de kleurstellingen aan te passen, content of je eigen logo te gebruiken. Dit kan je allemaal instellen via het systeem. 

Ook is het mogelijk om via het systeem producten te koppelen via Bol.com, Beslist, Marktplaats, Speurders. Ook werken we nou samen met VenD en BVA veilingen. 

Het is natuurlijk belangrijk dat jij de focus volledig wilt leggen op de verkoop, daarom ontzien we jou van alle rompslomp. De volgende verantwoordelijkheden nemen we gratis uit handen voor je. 

  • Bestellingen
  • Verzendingen
  • Retourneringen
  • Betalingen
  • Opslag
  • Administratie
  • Telefonisch support
  • Chat support

Kortom, het Wholesale management biedt een unieke om reseller te worden van duizenden kampeer en outdoor artikelen. Zodoende kun je jouw inkomsten verhogen maar heb je geen extra lasten!

Kies zelf via het Wholesale management welke producten je aanbiedt via beheerpaneel  kun je precies opgeven welke producten je wilt verkopen zoals; zwembaden, jacuzzi’s, bbq’s, kampeerartikelen, kampeertenten enz. 

Bij het aanmaken van een gratis kampeer webwinkel wordt automatisch de site voorzien van producten, selecteren bepaal je zelf het assortiment. 

Wil je graag een webwinkel starten maar je hebt geen zin in het beheer, voorraden beheer, development en klantenservice, via het Wholesale management beheren we alles voor jouw zodat je enkel de focus kan leggen op de omzet. En dit alles geheel kosteloos.

U genereert inkomsten met uw webwinkel en kan de rest met gerust hart aan ons overlaten.

 

//
//
Inkoopafdeling
voor groothandels
//
Producten
Afdeling verkoop
//
Retourneren
Product retourneren
//
Klantenservice
vraag maar raak!

Heb je een vraag, heb je een waanzinnig idee of heb je een andere vraag? Kom maar op, we horen graag van je!