Wholesale Management

Recreatie Wholesale is een website / webwinkel, speciaal ontwikkeld voor iedereen die een gratis kampeer en outdoor webwinkel willen beginnen. Via ons inschrijfformulier kunt u zich kosteloos en vrijblijvend registreren.

Aanmelden als
dropshipper

Toffe ideeën verzinnen, ontwikkelen en lanceren voor onze dropshippers, we doen er alles aan om onze aangesloten dropshippers tevreden te stellen ‘kosteloos’ met onze unieke kampeer en outdoor custom site. 

Wil jij graag kampeer en outdoor artikelen verkopen maar je hebt geen geld of tijd om een webwinkel te bouwen, uitstekende leveranciers te vinden of in te kopen, start nu gratis een webwinkel via het Wholesale Management. Binnen 24uur heb jij een eigen gratis webwinkel voorzien dan honderden kampeer en outdoor artikelen. 

Via ons aanmeldformulier kun je kosteloos starten voor een gratis kampeer of outdoor webwinkel met honderden producten. 

Een eigen gratis
webwinkel

Recreatie.be biedt via het Wholesale management een uitgelezen kans voor ondernemers en particulieren om een “gratis eigen webwinkel” te beginnen. Wij helpen je gratis om binnen 24uur een online kampeer en/of outdoor webwinkel op te zetten met een assortiment bestaande uit onze producten.

En dit is natuurlijk kosteloos, alles blijft geheel kosteloos ook in de toekomst. Wanneer je partner wordt van het Recreatie Wholesale Management, dan heb je wel de voordelen, maar niet de nadelen. 

Commissies tot wel 30 procent!

Wanneer je via het Wholesale programma een eigen online webwinkel wilt opzetten vullen wij de webwinkel met ons assortiment. Ons assortiment wordt wekelijks uitgebreid zo verkoop je in jouw gratis webwinkel altijd de nieuwste en meest populaire producten verkrijgbaar binnen de branch.

Als Wholesale partner kun je jouw eigen webwinkel opstarten in:

  • Kamperen; het totale assortiment van tenten tot kampeeraccessoires kun je nu aanbieden.
  • Jacuzzi’s; assortiment aan Intex en Bestway opblaasbare jacuzzi’s, jacuzzi accessoires en onderdelen.
  • Zwembaden; assortiment van Intex en Bestway zwembaden, robot stofuigers tot zwembad accessoires en onderhoud.
  • Boten; assortiment wat zich richt op Opblaasbare boten van kajaks, elektrische buitenboordmotoren tot sportboten, onderdelen en accessoires.
  • Kampeertenten; assortiment wat zich richt op kamperen van kampeertenten, luchtbedden en slaapzakken.
  • BBQ’s; het totale assortiment bbq’s, Van houtskool BBQ’s tot gasbarbecues en bbq onderdelen. Je krijgt een complete bbq webwinkel. 

Wil je een gratis webwinkel openen en kennismaken van het exclusieve wholesale management systeem in een van bovenstaande niches? Dan ontvang je commissies tot wel 30 procent. 

Veelgestelde vragen.

Alle vragen en antwoorden.

Aan de slag

De veelgestelde vragen over het opstarten en het verdienmodel.

Commissies

Alle veelgestelde vragen; de commissies over onze producten.

Dropshipping

Alle veelgestelde over dropshipping en de voordelen.

Samen staan we sterk .

Wil je dolgraag met ons kennismaken en hunker jij ook naar een lekker bakkie koffie? Hey, laten we kennismaken.

Call Me

+31 (0)85 303 07 87

Email Us

dropshipping@recreatie.be

Vandaag geopend tot:

21.00uur