Recreatie.be start met affiliate marketing

Recreatie.be start met affiliate marketing

Recreatie.be is gestart met een affiliate programma in Nederland en België. Daarvoor hebben we een eigen exclusief affiliatenetwerk platform opgericht. .

‘Hiermee willen we nog meer consumenten kennis laten maken van het gemak van online winkelen bij Recreatie.be’, stelt Stephan, online performance marketeer bij Recreatie.be. ‘We zien er naar uit om samen met publishers innoverende en succesvolle campagnes op te zetten om dit doel te verwezenlijken.’ Het affiliate programma biedt veel voordelen voor publishers. Zo heeft de keten een hoge naamsbekendheid, een uitgebreid kampeer en outdoor assortiment en ligt de gemiddelde orderwaarde hoog. Het CPS-percentage ligt op 6 procent (exclusief BTW en verzendkosten). Publishers hebben de beschikking over uitgebreid link en bannermateriaal.

De timing van het lanceren ‘extra gunstig voor publishers’. Dit omdat deze week is gestart met een nieuwe campagne. Als onderdeel van die campagne zijn er direct een aantal deals waar publishers van kunnen profiteren, zo klinkt het.