VakantiehuisHuren.nl start samenwerking met Recreatie.be

VakantiehuisHuren.nl start samenwerking met Recreatie.be

Vakantiehuis Huren, een boekingssite voor vakantie, gaat zijn dienst klaar maken voor de toekomst. Daarvoor gaat de boekingssite samenwerken met Recreatie.be, die gespecialiseerd is dergelijke online vernieuwings-trajecten. Doel van de samenwerking is het realiseren van een uniek affiliate campagne met koppelingen voor affiliates moet maken.

In de loop der jaren is Vakantiehuis Huren een bekende naam geworden omtrent boekingen maar ook als recreatiemakelaar. Op korte termijn wilt Vakantiehuis Huren meer bezoekers genereren en de mogelijkheid creëren om voor affiliate partners een serieuze commissie aan te bieden.

Om bij de groei van Vakantiehuis Huren mogelijk te maken heeft het de hulp van Recreatie.be ingeschakeld om geschikt affiliate partners te vinden om de toekomst groei te realiseren. Gezamenlijk gaan zij zich de komende jaren richten op het realiseren van een online platform dat door middel van affiliate links met nieuwe functionaliteiten kan maken. Daarmee wordt zowel een sterke efficiëntie-slag gemaakt, als een voorwaarde voor verdere innovaties gerealiseerd.

“We zijn erg enthousiast samen te werken met Vakantiehuis Huren, onder andere vanwege onze overeenkomstige visie voor onze partners. Het generen van affiliate campagnes zien we beiden namelijk als voorwaarde voor een toekomst vol innovatie en nieuwe mogelijkheden. ondanks de Coronacrisis is hiervoor wat mij betreft exemplarisch, en zegt veel over het strategisch belang van Vakantiehuis Huren. Trots dat we daaraan mogen bijdragen en onze affiliate partners een langdurige partner te mogen aanbieden”